Ortopedia ne Kavajahospital

  • Vizita specialistike nga ana e Ortopedit
  • Arthroscopia
  • Protezat e kërdhokulës (kukut) (totale dhe parciale)
  • Ultrazëri i kërdhokullave tek fëmijët
  • Trajtimi i thyerjeve të kockave
  • Trajtimi i anomalive të lindura dhe të fituara të gjymtyrëve
  • Zgjatja e gjymtyrëve


Kërkoni Vaksinat

Hepatit A
HepatitB

Orari

E hënë08:00 - 17:00
E martë08:00 - 17:00
E merkure08:00 - 17:00
E enjte08:00 - 17:00
E premte08:00 - 17:00