Maksillo Faciale

Kirurgjia maksillofaciale

Aplikimi i implanteve dentare
Korigjimi i anomalive të nofullave
Aplikimi i botoxit dhe acidit hialurink
Largimi i tumoreve të fytyrës, gojës dhe nofullave
Heqja dhe rregullimi i dheëmbëve me anestezion total
Intervenimet kirurgjike te thyrjet e eshtrave të fytyrës

Doktoret

ASS. DR. Mergime Prekazi MR. SCI.