Kirurgji e Përgjithshme – Abdominale

Kirurgji e përgjithshme dhe abdominale

  • Hernia inguinale, femorale, umbilicale, Laparocela (operimi bëhet pa rrjet dhe me rrjetë)
  • Kolecystectomia (gurët në idhëz) e hapur dhe Laparaskopike
  • Hemoroidet, Fistula, abscessi anal
  • Appenddectomia (zorra qorre) me laparaskop dhe klasike
  • Procedurat Kirurgjike – tumorët në mëlqi dhe kanalet biliare (sëmundjet beninje dhe malinje)
  • Procedurat kirurgjike – tumorët në pankreas (sëmundjet beninje dhe malinje)

Doktoret

ASS. DR. Floren Kavaja DR. SCi.   
Prof. DR. Avdyl Krasniqi DR. SCI.   
Prof. DR. Mehmet Maxhuni DR. SCI.   
ASS. DR. Besnik Bicaj MR. SCi.   
Dr. Arsim Ajeti