Ekzaminimet me tomografi të kompjuterizuar

 • CT e trurit
 • CT e hapesirave paranazale
 • CT e strukturave maksilofaciale
 • CT e qafes
 • CT e toraksit
 • CT e abdomenit
 • CT e pelvikut
 • CT e abdomenit dhe pelvikuit
 • CT e kurrizit cervikal
 • CT e kurrizit torakal
 • CT e kurrizit lumbosakral
 • CT e art. Koksofemorale
 • CT e ekstremiteteve
 • CT osteoartikulare - 3d
 • CT urografia
 • CT angjiografia supraaortale
 • CT angjiografia cerebrale
 • CT angjiografia cervikale (karotis/vertebralis)
 • CT angjiografia e extr. Te siperme
 • CT angjiografia e extr. Te poshteme (ao-femorale)
 • CT angjiografia
 • CT angjiografioa abdominale

Ekzaminimet radiologjike konvencionale

 • RTG e artikulacioneve te vogla
 • RTG e kockave te gjata
 • RTG e krahut
 • RTG brryli
 • RTG e art. Radiokarpale
 • RTG e kockave te pelvikut
 • RTG e gjunit
 • RTG art. Talokrural
 • RTG e shputes
 • RTG e shuplakave
 • RTG e kokes (kraniogram)
 • RTG hpn
 • RTG e mastoideve (nje mastoid)
 • RTG e mastoideve (bilateral)
 • RTG e mandibules (dy projeksione)
 • RTG e mandibules (tri projeksione)
 • RTG e orbitave - me profil
 • RTG e kurrizit cervikal
 • RTG e kurrizit thorakal
 • RTG e kurrizit l/s
 • RTG native e abdomenit
 • RTG native e traktit urinar
 • RTG e mushkerive PA
 • RTG e mushkerive PA dhe LL
 • RTG e sternumit ne dy projeksione
 • Urografia v. 
 • Urografia infusive
 • Sialografia, nje gjender
 • Sialografia, e dyanshme
 • Holangjiografia post op. (me “T” dren)

Kontakt

Adresa:Magjistralja Prishtinë – Ferizaj
Mob/Viber:+377 44 20 20 90
Tel:+381 38 60 60 62
E-mail:kavajahospital@gmail.com