Ortopedi – Traumatologji

Ortopedi – Traumatologji

Shërbimi Ortopedik në Kavaja Hospital ofron trajtim të sëmundjeve dhe lëndimeve osteomuskulare me metodat moderne, të bazuara në rezultatet klinike.
Shërbim 24 orë
Vendosja e protezave në gju dhe kërdhokull të prodhuesve më të njohur botëror
Përdorimi i implanteve më të avansuara
Trajtimi i frakturave dhe lëndimeve me metodat më moderne
Trajtimi i frakturave dhe lëndimeve te fëmijët me metodë të mbyllur (pa operacion klasik)
Për të gjitha këto ju garantojme çmimet më të lira dhe shërbimin më të mirë në Kosovë dhe rajon!

Read More