Kirurgji Vaskulare

Kirurgji Vaskulare

Ekzaminimi sistematik i enëve të gjakut
Ekzaminimi i enëve të gjakut me ECHO Dopler
Operacioni i venave varikoze (venat e fryra)
Operacioni i strumës (gushës)
Fistulat arterio venoze për hemodializë (rekunstrukcioni dhe…

Read More