Shërbimet Endoskopike

Shërbimi Endoskopik
• Bronkoskopia me anestezion
• Kollonoskopi me anestezion
• Gastroskopia me anestezion
• Kollonoskopia pa anestezion
• Gastroskopia pa anestezion…

Shërbimet Ortopedike

Ortopedia ne Kavajahospital
Vizita specialistike nga ana e Ortopedit
Arthroscopia
Protezat e kërdhokulës (kukut) (totale dhe parciale)
Ultrazëri i kërdhokullave tek fëmijët…

Ortopedi – Traumatologji

Shërbimi Ortopedik në Kavaja Hospital ofron trajtim të sëmundjeve dhe lëndimeve osteomuskulare me metodat moderne, të bazuara në rezultatet klinike.
Shërbim 24 orë
Vendosja e protezave në gju dhe kërdhokull të prodhuesve më të njohur botëror
Përdorimi i implanteve më të avansuara
Trajtimi i frakturave dhe lëndimeve me metodat më moderne
Trajtimi i frakturave dhe lëndimeve te fëmijët me metodë të mbyllur (pa operacion klasik)
Për të gjitha këto ju garantojme çmimet më të lira dhe shërbimin më të mirë në Kosovë dhe rajon!

Kirurgji Vaskulare

Ekzaminimi sistematik i enëve të gjakut
Ekzaminimi i enëve të gjakut me ECHO Dopler
Operacioni i venave varikoze (venat e fryra)
Operacioni i strumës (gushës)
Fistulat arterio venoze për hemodializë (rekunstrukcioni dhe…

Maksillo Faciale

Aplikimi i implanteve dentare
Korigjimi i anomalive të nofullave
Aplikimi i botoxit dhe acidit hialurink
Largimi i tumoreve të fytyrës, gojës dhe nofullave
Heqja dhe rregullimi i dheëmbëve me anestezion total
Intervenimet kirurgjike te thyrjet e eshtrave të fytyrës

Laboratori

Kryejmë të gjitha analizat: hematoloogjike, biokimike hormonale dhe imunologjike

Kirurgjia Digjestive

Shërbimet e Kirurgjisë Digjestive

Laparotomi ose laparoskopi eksplorative
Kirurgji e Ezofagut – Achalasia – Procedura e hapur
Procedurat kirurgjike te sëmundja e refuksit gastro-ezofageal
Procedurat kirurgjike për hernie hiatale ose diafragmale
Procedurat kirurgjike në…

Kirurgji Plastike

Kirurgji plastike

Vizita specialistike nga ana e Kirurgut Plastik
Rhinoplastica (korrigjim i hundës)
Korrigjimi i veshëve
Liposuccioni (heqja e dhjamit)
Mastopexia, reduktimi i gjinjëve, implantimi i implanteve të silikoni në gji
Injektimi i Botox-it (fryrja e buzëve, mollëzave etj)

Ekzaminimet Radiologjike

Ekzaminimet me tomografi të kompjuterizuar

CT e trurit
CT e hapesirave paranazale
CT e strukturave maksilofaciale
CT e qafes
CT e toraksit
CT e abdomenit
CT e pelvikut
CT e abdomenit dhe pelvikuit
CT e kurrizit cervikal
CT e kurrizit torakal
CT e kurrizit lumbosakral

Ekzaminime Kirurgjike

• Ekzaminimi specialistik
• Ekzaminim i regjionit perianal me tushë rektale
• Ekzaminim i regjionit perianal me anoskop
• Trajtimi kirurgjik i plagës (fashimi)
• Tamponim i plagës
• Suturë e plagës
• Incizioni…