• Aplikimi i implanteve dentare
  • Korigjimi i anomalive të nofullave
  • Aplikimi i botoxit dhe acidit hialurink
  • Largimi i tumoreve të fytyrës, gojës dhe nofullave
  • Heqja dhe rregullimi i dheëmbëve me anestezion total
  • Intervenimet kirurgjike te thyrjet e eshtrave të fytyrës
        [simple-staff-list group=”kirurgji-maksillofaciale”]