• Ekzaminimi sistematik i enëve të gjakut
  • Ekzaminimi i enëve të gjakut me ECHO Dopler
  • Operacioni i venave varikoze (venat e fryra)
  • Operacioni i strumës (gushës)
  • Fistulat arterio venoze për hemodializë (rekunstrukcioni dhe korreksioni i tyre)
  • By-passs (urëzimi) distal i enëve të gjakut
  • Intervenimet në art
    [simple-staff-list group=”Kirurgji-Vaskulare”]