• Hernia inguinale, femorale, umbilicale, Laparocela (operimi bëhet pa rrjet dhe me rrjetë)
  • Kolecystectomia (gurët në idhëz) e hapur dhe Laparaskopike
  • Hemoroidet, Fistula, abscessi anal
  • Appenddectomia (zorra qorre) me laparaskop dhe klasike
  • Procedurat Kirurgjike – tumorët në mëlqi dhe kanalet biliare (sëmundjet beninje dhe malinje)
  • Procedurat kirurgjike – tumorët në pankreas (sëmundjet beninje dhe malinje)
    [simple-staff-list group=”kirurgji-e-pergjithshme-abdominale”]