Monitorimi i zemrës

Monitorimi kardiak në përgjithësi i referohet monitorimit të vazhdueshëm të aktivitetit të zemrës

 

Pacientët

 Pacientët kanë të drejtë morale dhe ligjore për të marr vendime në lidhje me kujdesin e tyre shëndetësor

 

Shërbimi Emergjent

Kavajahospital posedon edhe stafin profesional për raste emergjente si dhe trajtimin e tyre 

 

Udhëzime Psikologjike

Kërkesa për dhënien e ndihmës psiko-sociale përgjatë periudhës së shtrimit në spital  vjen nga mjeku kurues i spitalit

Shërbimet  

 • Shërbimet Ortopedike
  Shërbimet Ortopedike

  Ortopedia ne Kavajahospital Vizita specialistike nga ana e Ortopedit Arthroscopia Protezat e kërdhokulës (kukut) (totale dhe parciale) Ultrazëri i kërdhokullave tek fëmijët...

  Ekzaminime Kirurgjike
  Ekzaminime Kirurgjike

  • Ekzaminimi specialistik • Ekzaminim i regjionit perianal me tushë rektale • Ekzaminim i regjionit perianal me anoskop • Trajtimi kirurgjik i plagës (fashimi) • Tamponim i plagës • Suturë e plagës • Incizioni...

  Kirurgjia Digjestive
  Kirurgjia Digjestive

  Shërbimet e Kirurgjisë Digjestive Laparotomi ose laparoskopi eksplorative Kirurgji e Ezofagut - Achalasia - Procedura e hapur Procedurat kirurgjike te sëmundja e refuksit gastro-ezofageal Procedurat kirurgjike për hernie hiatale ose diafragmale Procedurat kirurgjike në...

  Shërbimet Endoskopike
  Shërbimet Endoskopike

  Shërbimi Endoskopik • Bronkoskopia me anestezion • Kollonoskopi me anestezion • Gastroskopia me anestezion • Kollonoskopia pa anestezion • Gastroskopia pa anestezion...

 • Ekzaminimet Radiologjike
  Ekzaminimet Radiologjike

  Ekzaminimet me tomografi të kompjuterizuar CT e trurit CT e hapesirave paranazale CT e strukturave maksilofaciale CT e qafes CT e toraksit CT e abdomenit CT e pelvikut CT e abdomenit dhe pelvikuit CT e kurrizit cervikal CT e kurrizit torakal CT e kurrizit lumbosakral

  Kirurgji Torakale
  Kirurgji Torakale

  Kirurgji torakale Vizita Specialistike nga ana e Kirurgut Torakal Ekzaminimi sistematik i gjirit Mastectomia (heqja e gjirit) Fibroadenomat e gjirit Drenazha torakale Torakotomia Diagnostifikimi i sëmundjeve të...

  Ortopedi – Traumatologji
  Ortopedi – Traumatologji

  Shërbimi Ortopedik në Kavaja Hospital ofron trajtim të sëmundjeve dhe lëndimeve osteomuskulare me metodat moderne, të bazuara në rezultatet klinike. Shërbim 24 orë Vendosja e protezave në gju dhe kërdhokull të prodhuesve më të njohur botëror Përdorimi i implanteve më të avansuara Trajtimi i frakturave dhe lëndimeve me metodat më moderne Trajtimi i frakturave dhe lëndimeve te fëmijët me metodë të mbyllur (pa operacion klasik) Për të gjitha këto ju garantojme çmimet më të lira dhe shërbimin më të mirë në Kosovë dhe rajon!

  Maksillo Faciale
  Maksillo Faciale

  Aplikimi i implanteve dentare Korigjimi i anomalive të nofullave Aplikimi i botoxit dhe acidit hialurink Largimi i tumoreve të fytyrës, gojës dhe nofullave Heqja dhe rregullimi i dheëmbëve me anestezion total Intervenimet kirurgjike te thyrjet e eshtrave të fytyrës

 • Kirurgji Plastike
  Kirurgji Plastike

  Kirurgji plastike Vizita specialistike nga ana e Kirurgut Plastik Rhinoplastica (korrigjim i hundës) Korrigjimi i veshëve Liposuccioni (heqja e dhjamit) Mastopexia, reduktimi i gjinjëve, implantimi i implanteve të silikoni në gji Injektimi i Botox-it (fryrja e buzëve, mollëzave etj)

  Laboratori
  Laboratori

  Kryejmë të gjitha analizat: hematoloogjike, biokimike hormonale dhe imunologjike

 • Kirurgji Vaskulare
  Kirurgji Vaskulare

  Ekzaminimi sistematik i enëve të gjakut Ekzaminimi i enëve të gjakut me ECHO Dopler Operacioni i venave varikoze (venat e fryra) Operacioni i strumës (gushës) Fistulat arterio venoze për hemodializë (rekunstrukcioni dhe...

Udhëzime Mjekësore  

Sindromi i Tunelit Karpal

Sindromi i Tunelit Karpal

Je duke punuar në kompjuter, duke e injoruar mpirjen e gishtërinjëve dhe shuplakës që zgjat për një kohë. Përnjëherë, një dhimbje therrëse e përshkon kyçin e dorës dhe përcillet përgjatë...

Shërbimi Ortopedik

Shërbimi Ortopedik

Shërbimi Ortopedik në Kavaja Hospital ofron trajtim të sëmundjeve dhe lëndimeve osteomuskulare me metodat moderne, të bazuara në rezultatet klinike. Shërbim 24 orë Vendosja e protezave në...

Fjala e Mjekut  

 • Informata të përgjithshme Prof. Dr. Osman Karakaya 1972, Stamboll drkarakaya@yahoo.com | www.osmankarakaya.com   Eksperienca Profesionale Tetor 2016 – Kavaja Hospital Nëntor 2015 e tutje – Punon si kardiolog invaziv dhe jo invaziv në spitale të ndryshme të Kosovës 2014 – 2015 – Anëtar i Këshillit të Lartë të Shëndetësise në Ministrinë e Shëndetësisë së Republikës së Turqisë 2009 – 2014...
 • Kavaja Hospital është spitali kirurgjik i cili ofron të gjitha shërbimet specialistike kirurgjike të të gjitha llojeve me posedim të laboratorit dhe imazhërisë, të gjithat në një vend. Poashtu Kavaja Hospital ofron shërbime të kualitetit të lartë, me një aparaturë dhe teknoogji inovative dhe më të avansuar.
 • Prof. Ass. Dr. Avdyl Krasniqi 13/05/1951, Kosovë avdyl.krasniqi@yahoo.com   Ekperienca Profesionale Maj 2016 e tutje: Kavaja Hospital, Prishtinë, specialist, profesor i kirurgjisë së përgjithshme Janar 2008 – Maj 2018: Shef i repartit të Kirurgjisë hepatiko-pankreatiko-biliare Nëntor 2006 – Nëntor 2007: Kryetar i Bordit Ekzekutiv të QKUK Janar 2002 – Maj 2016: Specialist i kirurgjisë në Qendren klinike universitare të Kosovës,...
 • Dr. Visar Nushi 02.08.1967, Prishtinë, Kosovë visar.nushi@gmail.com   Eksperienca Profesionale 2012 – vijon: Spitali Amerikan në Kosovë, Kirurg Ortopedik/Traumatik 2007 – 2012: Spitali privat Euromed, Kirurg Ortopedik/Traumatik 1998 – 2007: Kirurgjia Ortopedike, Spitali i Qendrës Klinike Universitare, Prishtinë 1994-1998: Departmenti i Emergjencës në Prishtinë, Mjek Emergjent 1995 – 2001: Organizata Humanitare Doctors of the Ëorld, USA, Asistent i Zyrës, Administrator...
 • Dr.Vesel Skenderi M.D. 28.12.1968, Kërçovë, Maqedoni veselskenderi@hotmail.com Ekperienca Profesionale 2001 – vijon: QKUK Kirurgjia abdominale-Prishtinë, Mjek-Kirurg, kirurg laparoskopist dhe ultrasonist 2000-2001: Spitali Regjional në Ferizaj Edukimi 2007: Trajnim për operacionet e Gj.Tiroide në Universitetin e Takesë F.M.Edirne, Turqi 2006 – 2007: Trajnim për Ultrasonografine Intervente në F.M. në Shkup, Maqedoni 2005: Trajnim për Laparoskopi “Trajtimi laparoskopik i Hernieve ventral” në...
 • Dr. Sejdi Statovci 08.10.1970 Prishtinë, Kosovë sejdistatovci@yahoo.com   Eksperienca Profesionale 2012 e tutje: KAVAJA Hospital 2006 – 2012: Klinika EUROMED 1999 e tutje: Klinika e Kirurgjisë së Fëmijëve në SHSKUK.   Edukimi 2016 – Universiteti Mjekësor i Tiranës, Fakulteti i Mjekësisë – Titulli Doktor i Shkencave Mjekësore 2009 – Universiteti i Prishtinës, Fakulteti i Mjekësisë – Titulli Magjistër i Shkencave...
 • Informata të përgjithshme Dr. Fatos Sada 17.04.1975, Kosovë Ekperienca Profesionale Tetor 2007 e tutje: Fakulteti i Mjekësisë, Universiteti i Prishtinës, Prishtinë, Kosovë, Asistent në lëndën e Kirurgjisë, Anesteziologjisë dhe Mjekësi Urgjente Korrik 2007 e tutje: QKUK, KAMI, Prishtinë, Kosovë, Specialist i Anesteziologjisë dhe Mjekimit Intensiv 2007 – 2012: SP “LINDJA”, “BAHQEQI”, Prishtinë, Kosovë, Specialist i Anesteziologjisë   Edukimi Shtator 2015:...
  Dr. Fatos Sada

  Dr. Fatos Sada