Heart monitoring

Cardiac monitoring generally refers to the continuous monitoring of heart activity

 

Patients

Patients have a moral and legal right to make decisions about their health care

 

Emergency Service

Kavajahospital also has professional staff for emergencies and their treatment

 

Psychological Guidance

The request for providing psycho-social assistance during the period of hospitalization comes from the hospital's treating physician

Shërbimet  

 • Shërbimet Ortopedike
  Shërbimet Ortopedike

  Ortopedia ne Kavajahospital Vizita specialistike nga ana e Ortopedit Arthroscopia Protezat e kërdhokulës (kukut) (totale dhe parciale) Ultrazëri i kërdhokullave tek fëmijët...

  Ekzaminime Kirurgjike
  Ekzaminime Kirurgjike

  • Ekzaminimi specialistik • Ekzaminim i regjionit perianal me tushë rektale • Ekzaminim i regjionit perianal me anoskop • Trajtimi kirurgjik i plagës (fashimi) • Tamponim i plagës • Suturë e plagës • Incizioni...

  Kirurgjia Digjestive
  Kirurgjia Digjestive

  Shërbimet e Kirurgjisë Digjestive Laparotomi ose laparoskopi eksplorative Kirurgji e Ezofagut - Achalasia - Procedura e hapur Procedurat kirurgjike te sëmundja e refuksit gastro-ezofageal Procedurat kirurgjike për hernie hiatale ose diafragmale Procedurat kirurgjike në...

  Shërbimet Endoskopike
  Shërbimet Endoskopike

  Shërbimi Endoskopik • Bronkoskopia me anestezion • Kollonoskopi me anestezion • Gastroskopia me anestezion • Kollonoskopia pa anestezion • Gastroskopia pa anestezion...

 • Ekzaminimet Radiologjike
  Ekzaminimet Radiologjike

  Ekzaminimet me tomografi të kompjuterizuar CT e trurit CT e hapesirave paranazale CT e strukturave maksilofaciale CT e qafes CT e toraksit CT e abdomenit CT e pelvikut CT e abdomenit dhe pelvikuit CT e kurrizit cervikal CT e kurrizit torakal CT e kurrizit lumbosakral

  Kirurgji Torakale
  Kirurgji Torakale

  Kirurgji torakale Vizita Specialistike nga ana e Kirurgut Torakal Ekzaminimi sistematik i gjirit Mastectomia (heqja e gjirit) Fibroadenomat e gjirit Drenazha torakale Torakotomia Diagnostifikimi i sëmundjeve të...

  Ortopedi – Traumatologji
  Ortopedi – Traumatologji

  Shërbimi Ortopedik në Kavaja Hospital ofron trajtim të sëmundjeve dhe lëndimeve osteomuskulare me metodat moderne, të bazuara në rezultatet klinike. Shërbim 24 orë Vendosja e protezave në gju dhe kërdhokull të prodhuesve më të njohur botëror Përdorimi i implanteve më të avansuara Trajtimi i frakturave dhe lëndimeve me metodat më moderne Trajtimi i frakturave dhe lëndimeve te fëmijët me metodë të mbyllur (pa operacion klasik) Për të gjitha këto ju garantojme çmimet më të lira dhe shërbimin më të mirë në Kosovë dhe rajon!

  Maksillo Faciale
  Maksillo Faciale

  Aplikimi i implanteve dentare Korigjimi i anomalive të nofullave Aplikimi i botoxit dhe acidit hialurink Largimi i tumoreve të fytyrës, gojës dhe nofullave Heqja dhe rregullimi i dheëmbëve me anestezion total Intervenimet kirurgjike te thyrjet e eshtrave të fytyrës

 • Kirurgji Plastike
  Kirurgji Plastike

  Kirurgji plastike Vizita specialistike nga ana e Kirurgut Plastik Rhinoplastica (korrigjim i hundës) Korrigjimi i veshëve Liposuccioni (heqja e dhjamit) Mastopexia, reduktimi i gjinjëve, implantimi i implanteve të silikoni në gji Injektimi i Botox-it (fryrja e buzëve, mollëzave etj)

  Laboratori
  Laboratori

  Kryejmë të gjitha analizat: hematoloogjike, biokimike hormonale dhe imunologjike

 • Kirurgji Vaskulare
  Kirurgji Vaskulare

  Ekzaminimi sistematik i enëve të gjakut Ekzaminimi i enëve të gjakut me ECHO Dopler Operacioni i venave varikoze (venat e fryra) Operacioni i strumës (gushës) Fistulat arterio venoze për hemodializë (rekunstrukcioni dhe...

Medical Directions  

Karpal Tunnel Syndrome

Karpal Tunnel Syndrome

Je duke punuar në kompjuter, duke e injoruar mpirjen e gishtërinjëve dhe shuplakës që zgjat për një kohë. Përnjëherë, një dhimbje therrëse e përshkon kyçin e dorës dhe përcillet përgjatë...

Orthopedic Service

Orthopedic Service

Shërbimi Ortopedik në Kavaja Hospital ofron trajtim të sëmundjeve dhe lëndimeve osteomuskulare me metodat moderne, të bazuara në rezultatet klinike. Shërbim 24 orë Vendosja e protezave në...

Doctor's Word  

 • Home / DR. Floren Kavaja DR. Sci. Kavaja Hospital is a surgical hospital that offers all the specialized surgical services of all types with laboratory and image possession, all in one place. Kavaja Hospital also offers high-quality services, with innovative and advanced equipment and technoogy.
 • Prof. Ass. Dr. Avdyl Krasniqi 13/05/1951, Kosovë avdyl.krasniqi@yahoo.com Professional Experience May 2016 onwards: Kavaja Hospital, Pristina, specialist, professor of general surgery January 2008 – May 2018: Head of Hepato-Pancreatic-biliary Surgery Department November 2006 – November 2007: President of the Executive Board of QKUK January 2002 – May 2016: Specialist of Surgery at the University Clinical Center of Kosovo, Pristina April...
 • Dr. Visar Nushi 02.08.1967, Prishtinë, Kosovë visar.nushi@gmail.com Professional experience 2012 – follows: American Hospital in Kosovo, Orthopedic / Traumatic Surgeon 2007 – 2012: Euromed Private Hospital, Orthopedic / Traumatic Surgeon 1998 – 2007: Orthopedic Surgery, Hospital of the University Clinical Center, Pristina 1994-1998: Department of Emergency in Prishtina, Emergency Doctor 1995 – 2001: Humanitarian Organization Doctors of the World, USA,...
 • Dr.Vesel Skenderi M.D. 28.12.1968, Kicevo, Macedonia veselskenderi@hotmail.com Professional Experience 2001 – continues: QKUK abdominal surgery-Prishtina, Physician-surgeon, laparoscopic surgeon and ultrasonist 2000-2001: Regional Hospital in Ferizaj Education 2007: Training for Gj.Tiroide operations at the University of Takesë F.M.Edirne, Turkey 2006 – 2007: Training on Ultrasonography Interventions at F.M. in Skopje, Macedonia 2005: Laparoscopy Training “Laparoscopic Treatment of Ventral Hernias” at F.M....
 • Dr. Sejdi Statovci 08.10.1970 Prishtina, Kosovo sejdistatovci@yahoo.com Professional experience 2012 and beyond: KAVAJA Hospital 2006 – 2012: EUROMED Clinic 1999 onwards: Children’s Surgery Clinic at SHSKUK Education 2016 – Medical University of Tirana, Faculty of Medicine – Title Doctor of Medical Sciences 2009 – University of Prishtina, Faculty of Medicine – Title Master of Medical Sciences 2004 – Clinic of...
 • Dr. Fatos Sada 17.04.1975, Kosovo Professional Experience October 2007 onwards: Faculty of Medicine, University of Prishtina, Pristina, Kosovo, Assistant in the subject of Surgery, Anesthesiology and Urgent Medicine July 2007 onwards: UCCK, KAMI, Pristina, Kosovo, Specialist in Anesthesiology and Intensive Care 2007 – 2012: SP “LINDJA”, “BAHQEQI”, Prishtina, Kosovo, Specialist of Anesthesiology Education September 2015: Faculty of Medicine, University of...
  Dr. Fatos Sada

  Dr. Fatos Sada